CASPER DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casper Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

10 okt 2023 om 21:41 I had the vegetarian lasagna, which was super tasty and delicious. The portion sizes are average I would say. They could be a bit bigger. Delivery took 45-50min.
2 okt 2023 om 14:11 altijd lekker, snelle en vriendelijke bezorging
12 sep 2023 om 10:41 Lekker! Warm en snel bezorgd! Een echte aanrader!
24 jul 2023 om 21:02 Awful looking and overpriced salad with too much cheese
23 jul 2023 om 15:07 Heerlijke broodjes.
19 jun 2023 om 20:49 Mega lekkere burgers en frietjes. Op tijd bezorgd!
13 jun 2023 om 21:08 Verhouding prijs en eten niet in verhouding, halve porties en niet warm.De zaak gebeld in het Engels gesproken over dat de roti geen kip had. Kreeg een sorry. De bagel was droog, kip was 4 stukjes en niet lekker. Zonde van het geld.
27 mei 2023 om 15:42 Tortilla’s waren net karton zoete patat was zo slap ging nergens over duur en niet lekker meer dan €50 zo weg gooien echt schande dit
27 mei 2023 om 15:01 2 uur later ruim de bestelling, alles droog en oud. Koop hier aub niets. Bagel en hamburgers besteld
8 mei 2023 om 21:14 I’ve tried twice to pick up food from Casper, and my order never goes through. I ended up waiting an hour for chicken tenders, which were awful. Delivery riders were waiting as long as I was, so it’s not just me who has issues with this place.
18 apr 2023 om 20:17 Was echt lekker! En omdat ze niet de friet hadden die ik had besteld had ik ook nog een extra gebakje gekregen super lekker ook! Ik was echt positief verrast. Een plantaardige fish burger kan namelijk tricky zijn : p
1 apr 2023 om 18:16 the food was sooo good! highly recommended